2015-05-16 Impressies concert


IMPRESSIES VAN HET CONCERT OP 16 MEI 2015

SING A SONGFESTIVAL 16 MEI 2015Presentatie Marloes Steunenberg en Koen PelgrimDirigent Jan Jaap NuiverDe Thomas Bekhuis Band-Thomas Bekhuis gitaar, Roy Dackus slagwerk, Martin Zand Scholten basgitaarCongratulations - het eerste nummerInzettenSopranenSopranen, tenoren en toetsenist Kevin van Genderensopranen en tenorensopranen, tenoren, bassen en altensopranen en tenorenbassen, tenoren, sopranen en altenbassen en altentenoren en altenbassen en altenaltenaltenaltenaltenaltenEin bisschen FriedenDe eerste keerLa det Swinge met Franklin Brown en AVENTUS DANS ZutphenLenny Kuhr met Après ToiLenny Kuhr met Après ToiAprès Toi met solo van Thomas BekhuisLenny Kuhr met 'Anders waren wij hier niet'Lenny Kuhr en de zaalEuphoria met Laura Vlasblom en AVENTUS DANS ZutphenDe zaal na de pauzeWaterloo met AVENTUS DANS ZutphenWaterloo DANSWaterlooEres Tú - Jan Jaap Nuiver en Lenny KuhrBirdsDe Nederlandse MedleyDE TROUBADOUR - Lenny Kuhr met Cor Mutsers en Mischa KoolMaking your mind up met AVENTUS DANS ZupthenYour votes please!!!Your votes please!!!Your votes please!!!toegift WaterlooLenny Kuhr BEDANKT!!!Thomas Bekhuis Band BEDANKT!!!Jan Jaap Nuiver BEDANKT!!!Presentatoren BEDANKT!!!AFTERPARTYLekker dansen op de AfterpartyLekker dansen op de AfterpartySterzangeres Meike van der Veer met de Thomas Bekhuis BandEinde van het hele FEEST